Openingstijden
ma - vr 08.00 - 17.00 uur
Industrieweg 3
9804 TH Noordhorn
Telefoonnr Briljant Autoschade: 0594 - 50 71330594 - 50 7133

Waarom Briljant Autoschade?

  • Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
  • Gratis vervangend vervoer
  • Focwa gecertificeerd
  • Wij werken mileuvriendelijk
  • Briljante service

Over ons

Briljant Autoschade is in 1994 opgericht in samenwerking van 5 autobedrijven: Auto Oosterhof in Grijpskerk, Pijpker in Noordhorn en Smits in Aduard, Klaver in Niekerk en Rozema Niekerk. Briljant Autoschade wordt dus in heel Noord-West Groningen vertegenwoordigd. Door persoonlijke omstandigheden is Smits 2016 uitgetreden.

Al jaar en dag is Briljant Autoschade een betrouwbaar autoschade herstel bedrijf dat kwaliteit levert. Door certificiering van o.a. de Focwa geeft Briljant Autoschade de garantie dat u met uw auto weer veilig en betrouwbaar op pad kunt.

Wij werken in opdracht voor ALLE verzekeringmaatschappijen en zorgen dat u mobiel blijft tijdens het herstel van uw auto door gratis vervangend vervoer beschikbaar te stellen.

Het milieu aspect is voor ons zeer belangrijk. Wij investeren continue in het milieuvriendelijk maken van ons bedrijf. Zo zijn wij over gegaan naar verf op waterbasis in plaats van oliebasis. Ook vindt er een constante controle plaats op alle arbeidsprocessen die zijn vastgelegd in het kwaliteitszorgsysteem.

Stuur uw schadefoto’s op en ontvang een offerte

Briljant Autoschade kan naar aanleiding van de door u gemaakte foto’s een schatting maken van de kosten. Stuur uw foto's op en ontvang binnen een dag uw offerte.

Vraag een offerte aan

Focwa leveringsvoorwaarden 2020

Lees verder